Recette: Chili cone carné
Chili cone carné. Chili con carne (also spelled chilli con carne or chile con carne and shortened to chili or chilli Spanish pronunciation: [ˈtʃili kon ˈkaɾne]), meaning 'chili with meat', is a spicy stew containing chili peppers (sometimes in the form of chili powder), meat (usually beef), and often tomatoes and beans. Other seasonings may include garlic, onions, and cumin. The Spanish phrase "chili con carne" means chili with meat, but both chili and chili con carne can refer to the authentic spicy dish of meat, chili peppers, beans, tomatoes, seasonings and spices.
Chili is an easy dish you can adjust. Drain on a paper towel-lined plate and let cool, then crumble and set aside. In a medium sized stock pot, heat the oil over medium heat. Vous pouvez cuisiner Chili cone carné en utilisant 13 ingrédients et 5 pas. Voici comment vous cuisiner cette.
Ingrédients de Chili cone carné
- Préparez 1 de jarret de boeuf.
- Préparez 1 de petite boîte de maïs.
- Vous avez besoin 1 de moyenne boîte de Haricots rouge.
- Vous avez besoin 1/2 de poivron vert.
- Ses 1/2 de poivron rouge.
- Ses 1 de gros ognion.
- Ses 200 g de riz.
- Préparez de Persil.
- Vous avez besoin de Sel, poivre.
- Préparez 1 de Cac d'Épices : paprika, cumin, gimgenbre, piment doux, basilic.
- Vous avez besoin 3 de CaS d'huile d'olive.
- Vous avez besoin 1 boîte de tomates concassées.
- Préparez 1 de CaS de concentré de tomate.
Saute onion, chile pepper and garlic until soft. Add ground beef: cook and stir until meat is browned. Heat oil in a large saucepan over medium heat. Cook green pepper, and onion, until softened.
Chili cone carné instructions
- Faite revenir la viande dans un faitout avec l'huile d'olive qu'elle soit bien doré des 2 côtés..
- Ajoutez l'ognion coupé en petits morceaux, et les poivrons faites revenir jusqu'à que l'ognion soit translucide..
- Ajoutez le concassées de tomate, le concentré, ajoutez un verre d'eau, puis couvrez et laissez mijoté sur feux doux bien 30 min tout en surveillant s'il faut rajouter de l'eau..
- Au bout de 30 min, ajoutez un peu d'eau rectifier l'assaisonnement, laissé mijoté jusqu'à que la viande soit presque cuite..
- Une fois la viande pratiquement cuite, on ajoute les Haricots rouges, et maïs, on voit si l'assaisonnement est bien, ajoutez de l'eau si besoin puis lais mijoté encore 10min. C'est prêt ! 😀.
Add the ground beef and cook until browned. Crumble over bouillon cubes, and stir in wine; continue to cook for a few minutes. The dish known simply as Chili in the US and Canada is known as Chilli Con Carne here in Australia and in the UK. It looks like Bolognese and is cooked like Bolognese – except there's a load of Tex-Mex spices added. It tastes like a saucy version of the good ole' beef mince taco filling we all know and love (that.
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