Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Recette: Pain perdu

Pain perdu. Ajouter à mes carnets. la recette Pain perdu. Pain perdu literally means "lost bread." The recipe was created as a scrumptious solution for what to do with stale loaves that were about to be "lost" or thrown out. It's a smart way to use up any leftover.

Pain perdu Pain Perdu makes modern music on less-modern tools, namely Nintendo Gameboys. Learn how to make my Pain Perdu Recipe the "Original" French Toast. An easy recipe for a delicious breakfast treat that will put any stale bread to good use! Vous pouvez cuisiner Pain perdu en utilisant 5 ingrédients et 4 pas. Voici comment vous cuisiner cette.

Ingrédients de Pain perdu

  1. Ses 150 ml de lait entier.
  2. Préparez 2 cc de cacao non sucré.
  3. Vous avez besoin 1 cc de cannelle.
  4. Ses 12 de tranches de pain de mie (ou du pain normal) rassis préférable.
  5. Préparez 1 de oeuf.

When you spend time in French homes you. Découvrez la fameuse recette du pain perdu. Pour un pain perdu moelleux et pas noirci, utilisez de préférence une grande poêle et vérifiez bien que son revêtement anti-adhésif est intact. Pain-perdu — nm endroit aride peu propice à la culture Centre de la France … Glossaire des noms topographiques en France.

Pain perdu instructions

  1. Dans un saladier, battre l'oeuf..
  2. Faire chauffer à la casserole le lait et y ajouter la cannelle et le cacao pour bien mélanger.
  3. Laisser tiédir et mélanger avec l'oeuf..
  4. Tremper le pain pour l'imbiber et le mettre à cuire dans une poêle chaude. Bon appétit.

What we call French Toast the French call Pain Perdue. Sometimes served for dessert with fresh fruit. Some call it French toast, but pain perdu is so much more! Try our recipe with illustrated, step-by-step instructions and enjoy this homemade dessert. J'aime déguster le pain perdu saupoudré de sucre semoule pour un croquant bien agréable.

Post a Comment for "Recette: Pain perdu"