Recette: Uiro Wagashi avec Raisins frais
Uiro Wagashi avec Raisins frais. Uirō (Japanese: 外郎, 外良, ういろう), also known as uirō-mochi (外郎餠), is a traditional Japanese steamed cake made of rice flour and sugar. It is chewy, similar to mochi, and subtly sweet. Wagashi (和菓子, wa-gashi) are traditional Japanese confections that are often served with green tea, especially the types made of mochi, anko (azuki bean paste) and fruits.
This recipe is for simple Wagashi which is a fresh grape wrapped with Uiro dough. Wagashi is a type of snack made from all natural, plant based ingredients that influences all five senses. They are commonly named from natural beauties and a word from ancient literatures. Vous pouvez cuisiner Uiro Wagashi avec Raisins frais en utilisant 6 ingrédients et 9 pas. Voici comment vous cuisiner cette.
Ingrédients de Uiro Wagashi avec Raisins frais
- Préparez 25 g de Joushin-ko(Farine de riz).
- Préparez 25 g de Sucre.
- Préparez 30 ml de Water.
- Préparez 6-7 de Raisins.
- Ses de Fécule de pomme de terre pour saupoudre.
- Ses de Colorants alimentaires.
Wagashi's origin is unclear and they probably have existed as long as people have existed in Japan. Download Wagashi stock vectors at the best vector graphic agency with millions of premium high quality, royalty-free stock vectors, illustrations and cliparts at reasonable prices. The names used for wagashi commonly fit a formula—a natural beauty and a word from ancient literature; they are thus often written with hyōgaiji (kanji that are not commonly used or known), and are glossed with furigana. A confectionery made by steaming rice flour and sugar, similar to mochi.
Uiro Wagashi avec Raisins frais étape par étape
- Ingrédients.
- Sortir 6,7 raisins de la branche. Les laver et essuyer..
- Mettre 25g de sucre dans un boul. Ajouter 30ml de l'eau. Les mélanger..
- Ajouter 20g de Joushin-ko(Farine de riz). Les mélanger. Le séparer en 2..
- Les coloriser à vert et rouge.
- Les mettre dans une vapeur..
- Les vapeur pendants 7 minuties..
- La pétrir les chaque pâte avec le tissu..
- Saupoudre la fécule de pomme sur un plate. Envelopper chaque raisin avec doux couler de Uiro pâte, avec les main mouillées. Saupoudre eux de la fécule de pomme avec les main secs. L'épousseter sur les gâteau..
Uirō from Odawara is considered a medicine. Aussi appelée pyridoxine, cette vitamine fait partie de coenzymes qui Les raisins frais sont une source de vitamine C. Laver le raisin, épépiner, laisser sécher. Séparer le blanc des jaunes d'œufs. Blanchir les jaunes avec le sucre.
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