Recette: Carrot cake healthy
Carrot cake healthy. With this healthy carrot cake recipe, now you can stay on your clean eating lifestyle and still get your cake, too! Most carrot cakes I've tried tend to be overly sweet. This healthy carrot cake is a living proof that I still use my oven.
After lots of testing, I finally have the perfect one: this Ultimate Healthy Carrot Cake! It's full of those classic cozy. Irresistibly moist and secretly healthy carrot cake… This recipe is so good, you're going to want to eat it again for breakfast the next morning! Vous pouvez cuisiner Carrot cake healthy en utilisant 15 ingrédients et 11 pas. Voici comment vous cuisiner il.
Ingrédients de Carrot cake healthy
- Ses 210 gr de carottes finement râpée.
- Ses 180 gr de farine t80.
- Ses 50 gr de farine de chataigne.
- Vous avez besoin 4 de oeufs.
- Vous avez besoin 50 gr de sucre de coco.
- Préparez 10 gr de sirop d'érable.
- Préparez 1 de sachet de poudre à lever.
- Vous avez besoin 1 de cac de cannelle.
- Ses 1 de pincée de gingembre.
- Préparez 10 gr de cramberries +10 gr raisins secs.
- Vous avez besoin 25 gr de beurre de coco mou.
- Vous avez besoin 1 de pincée de sel.
- Ses de Glaçage: 80 gr de philadelphia.
- Préparez 40 gr de sirop d'agave.
- Ses 20 gr de beurre de coco mou.
I am the girl who eats carrot cake all year. Top it with Cashew Cream Cheese Frosting for a decadent dessert. Carrot Cake makes me think of Spring. This healthy carrot cake recipe is probably the easiest carrot cake you'll ever make.
Carrot cake healthy étape par étape
- Préchauffer le four à 180°.
- Séparez les banc des jaunes.
- Mélangez les jaunes, le sucre et le sirop jusqu'à qu'ils éclaircissent.
- Ajoutez le sel, la poudre et les épices. Mélanger à nouveau..
- Versez la préparation dans un mixeur puis ajoutez le beurre et les farines. Mixer pendant 45 sec. Vous allez obtenir un mélange granuleux mais c'est normal..
- Incorporez les carottes. Bien les mélanger avec une spatule en bois et mixez le tout pendant 1h30. Reserver.
- Montez les blancs en neige assez ferme. Incorporez les délicatement à la préparation que vous avez mis de côté..
- Beurrez (coco) un moule. Versez le mélange et enfournez 45 min. Bien laissez refroidir avant de démouler..
- Le glaçage: Mélanger le philadelphia et beurre. Ajouter le sirop et remuer mais pas trop pour ne pas avoir une texture trop liquide..
- Etalez le glaçage sur le cake avec une spatule..
- Ajoutez des amandes éffilées, des noix de Brésil, des cramberries et des raisins secs par exemple..
Girl's gotta make sure it works before it goes on the blog. And because carrot cake happens to be my husband's absolute favorite, I decided to try my hand at a healthy carrot cake recipe. Healthy Oatmeal Carrot Cake Today I'm going to show you how to make healthy carrot cake. This healthy cake recipe is also no-sugar, no flour. A healthy carrot cake, naturally sweetened with applesauce and maple syrup, loaded with freshly grated carrots, warming spices, topped with a honey cream cheese frosting and crunchy walnuts.
Post a Comment for "Recette: Carrot cake healthy"