Recette: Gougères
Gougères. These airy French cheese puffs, flavored with Gruyere cheese and a hint of nutmeg, make phenomenal hors d'oeuvres. Gougeres are savory French cheese puffs made from pate a choux dough with Gruyere cheese. You might be tempted to squeeze as many gougères together as Gougères sizes: Make the gougères any size that appeals to you.
Crispy on the outside and soft inside, the gougères like be eaten warm as a starter with salad. Gougères, those light-as-air French-style cheese puffs, make an ideal hors d'oeuvre or appetizer when having guests over for dinner or a party. They are quick and easy to prepare and require only a few. Vous pouvez avoir Gougères en utilisant 5 ingrédients et 5 pas. Voici comment vous réaliser il.
Ingrédients de Gougères
- Vous avez besoin 3 de oeufs moyens ou 2 gros.
- Ses de poivre et muscade.
- Ses 150 g de gruyere.
- Préparez 1 de jaune d'oeuf pour dorer.
- Préparez de pour la pâte a choux : 1/4 de litre d'eau, 100 g de beurre, 150 g de farine et une cuillère a café rase de sel.
Place the water, milk and butter into a medium-sized pan and heat until the butter has melted. Note: The Gougères can be made and frozen before baking. To do this, place the unbaked Gougères (do not brush with the egg wash) on a baking sheet and place in the freezer. Gougères, or cheese puffs, are one of those things.
Gougères instructions
- Préparer la pâte a choux comme pour un dessert mais sans sucre.
- Poivrez et muscadez legerement. incorporez les oeufs un a un puis le fromage coupés en lamelles.
- Faire des petits tas a l'aide d'une cuillère(ou d'une poche a douille pour des tas plus réguliers) sur une plaque recouverte de papier sulfurisé.Badigeonner les avec un œuf battu. Mettre au four thermostat 5 puis augmenter progressivement jusqu’à 200 °c.
- Quand les gougères sont bien soufflées et dorées (env 25 min) arrêter le four et entrouvrir la porte. attendre 5 min avant de les sortir.
- Bon app !.
Although to me, they go with just about Known in English as "cream puff dough," gougères are cheese puffs made by folding cheese into the dough. To Begin to make Gougères you must first make Pâte à Choux, aka Choux Pastry. Add some cheese et voila! you got gougères. Unlike puff pastry, choux pastry is a CINCH to make! These classic gougères are cheesier than many others, with a crunchy, salty crust from a sprinkling of Parmesan just before baking.
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