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Recette: Minestrone

Minestrone. Minestrone (/ˌmɪnɪsˈtroʊni/; Italian: [mineˈstroːne]) is a thick soup of Italian origin made with vegetables, often with the addition of pasta or rice, sometimes both. Common ingredients include beans, onions, celery, carrots, stock, and tomatoes. абхазская австралийская австрийская авторская адыгейская азербайджанская азиатская алжирская американская английская арабская аргентинская армянская африканская баварская. Minestrone col pesto – Суп-минестроне с песто.

Minestrone This version is made with cannellini beans, chicken stock, cabbage, potato, zucchini, carrots, plum tomatoes, and Parmesan cheese. Minestrone Soup Variations: Swap the spinach for Swiss chard or baby kale. To keep this low-carb, omit the pasta, you honestly won't miss it with everything else in this soup. Vous pouvez avoir Minestrone en utilisant 15 ingrédients et 4 pas. Voici comment vous réaliser il.

Ingrédients de Minestrone

  1. Préparez 2 de carottes.
  2. Préparez 1 de grosse pomme de terre.
  3. Préparez 1 de courgette – 1 poignée de haricots verts pour moi.
  4. Ses 100 g de petits pois.
  5. Ses 100 g de lardons.
  6. Préparez 1 gousse de d'ail.
  7. Vous avez besoin 1/2 de oignon doux – oignon rouge pour moi.
  8. Vous avez besoin de Basilic séché – surgelé pour moi.
  9. Ses de Thym.
  10. Ses 1 de tomate.
  11. Préparez 2 de càs de parmesan râpé.
  12. Ses 100 g de pâtes langue d'oiseau.
  13. Préparez 1 litre de d'eau.
  14. Préparez de huile d'olive.
  15. Préparez 1 de bouillon de volaille.

This budget minestrone is the classic Italian soup made with cannellini beans and broken up spaghetti. The minestrone is vegetarian, as long as you use vegetable stock. Classic Minestrone Soup, an Italian Comfort Soup made with lots of veggies and your favourite small pasta in a simple tomato based broth. 🎦 Minestrone. How To Make the Best-Ever Classic Minestrone Soup.

Minestrone instructions

  1. Éplucher et laver la pomme de terre et les carottes, les couper en petits dés. Couper les haricots verts en petits morceaux. Émincer l'oignon et écraser la gousse d'ail avec un presse ail pour moi. Dans une casserole verser un petit peu d'huile et y faire revenir l'oignon, les lardons et l'ail..
  2. Rajouter les légumes, sauf les petits pois..
  3. Verser l'eau, le bouillon cube et du thym, porter à ébullition et laisser cuire 30mn à feux doux. Pendant ce temps, éplucher la tomate et la couper en dés. Mélanger le basilic au parmesan râpé et à 1 càs d'huile d'olive. Au bout des 30mn de cuisson, ajouter les pâtes, les dés de tomate et les petits pois. Laisser cuire 15mn de plus toujours à feu doux..
  4. Au moment de servir rajouter le mélange basilic parmesan, mélanger. Servir chaud, j'ai parsemé la soupe d'un peu de parmesan..

This classic minestrone boasts hearty vegetables in a tomato-herb broth, finished with a swirl of bright green pesto. This minestrone soup recipe is special to me because it's one of the few dinners my entire family loves. And I can feel good about serving it because it's full of nutrition. Classic Italian minestrone soup is a colorful mix of vegetables, beans, fresh herbs, and ditalini pasta simmered in a savory tomato broth. This Minestrone Soup is an easy vegan homemade soup recipe made with healthy fresh vegetables and hearty beans.

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